Nagy ugrás előtt a legsikeresebb magyar energetikai startup

Újabb 250.000 eurós nagybefektetés vár a hőtárolást forradalmasító magyar startupra, az EIT InnoEnergy és a Green Brother által is támogatott HeatVentors-ra.

Az Andrássyné Farkas Rita és Andrássy Zoltán vezette vállalkozás idén ősszel erőteljes külföldi kampányba kezd, hogy a HeatTank elnevezésű, fázisváltós energiatároló megoldásukat minél többen megismerhessék a potenciális érdeklődők közül a nemzetközi piacokon. Ezt támogatandó a V3 Partners-től érkező friss tőkebevonásnak is az a célja, hogy a kapott 250.000 eurós keretből a HeatVentors Európában és Ázsiában megerősítse az értékesítési csatornáit, illetve fejlessze üzleti modelljét. 

„Azt látjuk, hogy úgy tudjuk legjobban elnyerni az üzletfelek bizalmát, ha ott vagyunk, ahol ők és időt, energiát szánunk arra, hogy megismertessük velük a cégünket, a fejlesztésünket és közösen dolgozzuk ki velük a lehetséges együttműködések részleteit. Rugalmasan állunk hozzá a leendő partnereinkhez, és arra törekszünk, hogy mindenkinek a saját igényeihez, elvárásaihoz, valamint a vállalkozása által képviselt szektor jellemzőihez, lehetőségeihez alkalmazkodva valósítsunk meg projekteket, a világ bármely pontján.” – fejtette ki Andrássy Zoltán

A szakember elmondta azt is, hogy jelenleg gőzerővel keresnek olyan szakmai befektetőket, akik egyaránt segíthetik őket a szaktudásukkal és az üzleti kapcsolatrendszerükkel, hogy minél több helyre juthassanak el a HeatTank-kel.

 

A Startup Campus Inkubator egy nemzetközi innovációs központ és startup inkubátor, az INNOW projekt megvalósítója. Innovációs programokat valósítunk meg: oktatási, inkubációs, befektetési, értékesítés támogatási és külföldi piacra lépési szolgáltatásokkal segítjük az innovatív projekteket, az ötlet fázistól egészen a nagy növekedési potenciállal rendelkező kkv-kig. Küldetésünk, hogy üzleti alapon hozzunk létre a társadalom számára hasznos értékeket.

InnoEnergy