Fenntartható üzleti tanácsadó cég vagyunk egy menő Accelerator programmal.

A siker egy csapatjáték, igaz? Lépjünk együtt szintet!

MINDENNAPI KIHÍVÁSOK

Nehezen tudsz elegendő finanszírozást és befektetést szerezni ahhoz, hogy innovatív megoldásaid piacra dobd?

Csatlakozz hozzánk, és széles körű hálózatunk kihasználásával növeld a kísérleti projektjeidhez és piacra lépési tevékenységeidhez szükséges finanszírozáshoz és befektetésekhez való hozzáférésed.

Nehézségekbe ütközöl a működésed skálázásábana különböző európai piacokon, ahol eltérő nyelvek, kultúrák és üzleti gyakorlatok jellemzőek?

A Green Brother támogatása a növekedéshez személyre szabott piacra lépési terveket és olyan pilotprojektek tervezését foglalja magába, amelyek figyelembe veszik a helyi piaci sajátosságokat is

Aggódsz a szellemi tulajdonjogok több joghatóságon átívelő védelme miatt Európában?

Szellemi tulajdonod úgy védjük, hogy összehangoljuk tevékenységünket a legmagasabb szintű jogi szakértőkkel a szabadalmak és védjegyek biztosítása érdekében Európa-szerte.

Kihívást jelent számodra, erős kapcsolatokat kiépíteni és fenntartani a kulcsfontosságú érdekeltekkel, ideértve a beszállítókat, ügyfeleket és kormányzati szerveket is, egy fragmentált európai piacon?

Célzott hálózatépítési stratégiákkal és személyre szabott érdekképviseleti tervekkel segítünk Téged az érdekelt felek közötti szilárd kapcsolatok kiépítésében.

Akadályokba ütközöl az innovációhoz és a növekedéshez szükséges tehetségek toborzásában és megtartásában a rendkívül versenyképes európai környezetben?

A tehetségek toborzása és megtartása érdekében olyan személyre szabott HR-megoldásokat kínálunk, amelyek bevonzzák a legjobb tehetségeket, és elősegítik a pozitív, innovatív vállalati kultúra kialakulását.

Nehezen tudod biztosítani, hogy az innovációd megfeleljen a változatos európai ügyfélkör sajátos igényeinek és preferenciáinak?

Alapos piackutatással, a kínálatod helyi preferenciákhoz való igazításával és a célországokban való elindításával biztosítjuk, hogy a terméked illeszkedjen a különböző európai piacokhoz.

HOGYAN TUDUNK SEGÍTENI NEKED

Tanácsadás

Iparági partnerségeinkre vagy partnereinkre támaszkodva segítünk összehangolni stratégiádat, felkészülni a növekedésre, felfedezni új piaci lehetőségeket és értéket teremteni - mindezt úgy, hogy közben minimalizáljuk a kockázatokat.

Projekt fejlesztés

Legyen szó referencia- vagy kísérleti projektekről, új piacra lépésről vagy a növekedési szakasz eléréséről, jó kezekben vagy. Tanácsadóink segítenek a tervezésben, a megvalósításban és a potenciális ügyfelek bevonásában.

Stratégiai együttműködések

Ha egyedül próbálod meg, biztosan göröngyös út elé nézel. Együtt semmi sem lehetetlen. Segítünk Neked értékes partnerségeket kötni olyan vállalatokkal, amelyek korábban elérhetetlennek tűntek.

Hálózat

Csatlakozz iparági szakértők, start-up alapítók, befektetők és kutatók hálózatához, és találj hasonló gondolkodású embereket, akik esetleg csatlakoznának hozzád a következő vállalkozásodban. Segítünk megkönnyíteni a kapcsolatokat, hogy megtaláld a megfelelő partnert!

Oktatás

Koránt sem hétköznapi, workshop jellegű képzéseket biztosítunk, hogy segítsünk Neked megoldani a céged legégetőbb kihívásait, a saját és csapatod sikerének és fejlődésének érdekében.

Támogatás

Finanszírozásra van szükséged az új projektedhez? Ebben is tudunk segíteni! Beszélhetünk magán- vagy állami finanszírozásról céljaid alapján. Még abban is segítünk, hogy nyílt pályázatokra és tenderekre jelentkezhess.

KINEK TUDUNK SEGÍTENI

KKVK

Vigyük együtt vállalkozásod a nemzetközi piacra! Iparágspecifikus tapasztalatunkkal és széleskörű hálózatunkkal megadhatjuk Neked azt a támogatást és útmutatást, amelyet keresel.

VÁLLALATOK

Segíthetünk, hogy még innovatívabbá tedd vállalatod, ráadásul költséghatékony módon. Összekapcsolhatunk Téged a megfelelő emberekkel, a megfelelő innovációkkal a portfóliónkon belül és segíthetünk egy stratégiai együttműködés alapjainak kialakításában. 

ÁLTALUNK TÁMOGATOTT INNOVÁCIÓK

Csatlakozz a hálózatunkhoz és tegyünk együtt a zöldebb jövőért!